Ik ben tante!!!!!! - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Joeri Deurzen - WaarBenJij.nu Ik ben tante!!!!!! - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Joeri Deurzen - WaarBenJij.nu

Ik ben tante!!!!!!

Blijf op de hoogte en volg Joeri

22 November 2006 | Australië, Airlie Beach

Ik ben tante geworden gister!! Ben echt super trots.... Masha die is bevallen op 21 november om 16:15 van een jongetje genaamd Jayden en weegt ruim zeven pond.De bevalling is echt super goed gegaan en Masha en John zijn natuurlijk helemaal in de wolken!! Ik heb vandaag foto's gezien en het is echt een wonder dat zo'n klein wezentje gewoon mijn neefje is!!!!

Ook al ben ik er niet in levende lijve bij in gedachten zal ik dat altijd zijn. Ik had gister Masha aan de telefoon en dat vond ik echt heel speciaal en heb ook al wat tegen die kleine gezegd!! Ik vind hem echt heel bijzonder....

• 22 November 2006 - 09:37

Teo En Lenie:

Proficiat, Tante Joeri!
    Wat een scheetje hé dat neefje van jou.
    xxx

• 22 November 2006 - 13:34

Suus:

Woehoeee tante Joeri!!!!! gefeliciteerd meid! Masha en John natuurlijk ook! :-)

• 22 November 2006 - 14:55

Henk En Karen:

Gefeliciteerd tante
    xje vanuit Aalst

• 22 November 2006 - 15:52

Aukje:

Ha die tante Joeri nogmaals proficiat meisje,heel fijn dat alles zo goed is gegaan!!! Masha en John hierbij ook van harte gefeliciteerd!!!!
    Xzzz me

• 22 November 2006 - 16:16

Fleur:

Heej joeri
    alles goed? heb de fotows gezien zijn echt super mooi zou wel bij jou willen zijn:P maar gefeliciteert met jayden nu ben jij Tante Joeri:D het is echt een poepie:D hoop dat je het heel erg naar je zin hebt daar mis je:P Veel plezier xxxx je zusje Fleur

• 22 November 2006 - 16:41

David :

hee joerie ik ben kampieoen. leuk he ik mis je k ben even bij papa graf geweest ik heb de groeten van papa en van mij en na mam en van masha xx david

• 22 November 2006 - 17:25

Maud:

YEESSS!!!!! Gefeliciteeeerdd!!! Echt geweldig goed nieuws!!! Nou ben jij lieve tante joeri, van een lief kleine vent!!!
    Supergaaf!
    Voor masha en John ontzettend veel plezier met de kleine gewenst!!!

Liefs Maud

mailen snel weer he!!

• 22 November 2006 - 17:29

Cor En Wilma:

Hoi joeri,
    Gefeliciteerd met je neefje "Jayden".
    Op de foto is het een mooi menneke.
    xxx uit Best.

• 22 November 2006 - 19:19

Bram En Marijke:

Hartelijk gefeliciteerd Tante Joeri! Wat leuk dat je al foto's hebt gezien, hij ziet er echt mooi uit

groetjes bram en marijke

• 22 November 2006 - 20:18

Mama:

Gefeliciteerd joeri en heel veel liefs en knuffels van mij. Nu kopen we een webcam, kan je het mooie ventje zo zien,haha.
    Heel veel plezier met verder reizen, liefs mama

• 22 November 2006 - 21:21

Sanne Beer:

Gefeliciteerd! Joeri je bent zo trots! Dat is leuk om te lezen
    Masha en John gefeliciteerd!

• 23 November 2006 - 10:02

Rik:

Geliciteerd tante Joeri,

als je straks terugbent heb je je kleine neefje al heel wat te vertellen. Masha en John jullie natruulijk ook gefeliciteerd.

Rik T

• 23 November 2006 - 10:59

Janneke (van Bart):

Hoi Joeri

Proficiat he! Echt leuk dat je tante bent!
    Misschien kun je wat foto's op je site zetten....?

veel plezier daar nog
    xxxxx

• 23 November 2006 - 18:54

David :

hee joeri hoe gaat het ik mis je ik denk elke dag aan je ik mis je knufels en ik mis dat je me komt op haalen op school ik bel je nog 1000000x luek he ik bel je om de midag ik ben oom luek he jij bent tante ik koop een wacam en dan kun je zien hij heeft een ingedeukt neusje heele klijne ortjes en hele klijne nageltjes zo ben ik ook geweest ik en jij als je hem ziet dan gaa je egt huilen ik deet dat wel ik had op school had ik getrakteerd beschuid met muisjes ieder een zij gefeliecietert oom david ha ha lag maar jij bent tante ha ha ha ha ik wil naar je komen de fotos zijn heel luek ben je al 100000x gestapt wat gewonnen bij pokerren 1.000000$ ik mag wel een 1.0000$ ja he je kreeg heeeeel veel groetjes van mama en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelxxxxxx veeeeel xxxxxx david

• 23 November 2006 - 22:25

Linda:

He joeri,
    Gefeliciteerd met tante zijn! Jayden vink echt een super mooie naam. En ook gefeliciteerd aan Masha en John natuurlijk.
    Genniet ervan, ook al zit je daar. En jullie verhalen zijn echt super.
    X linda (josquin ;) )

• 24 November 2006 - 15:17

Vief:

hey joertjuh!! Jullie foto's zijn echt super en natuurlijk jij ook HEEL VEEL SUPER GEFELICTEERD met je nieuwe neefje!!Als je hem heel graag wilt zien moet tim maar even een baby nadoen:-)(hihi)! veel plezier xxxjes vief

• 25 November 2006 - 12:39

Oma Miena:

Lieve Joeri,
    Van harte gefeliciteerd met je kersverse neefje. Ik ben er net geweest en het is een geweldig mooi kind. Het lijkt het meest op Masha. Soms kijk ik bij Marijke op je site en kan ik een beetje zien wat je aan het doen bent. Is het leuk daar? Zo te zien wel. Alles gaat hier goed.
    Dikke knuffel Oma.

• 26 November 2006 - 05:32

Vincent:

Hey Joeri,

Wat leuk om te lezen dat je tante bent geworden! Gefeliciteerd! :-). Hoe gaat het verder met je reis door Australie? Ik ga morgen richting Airlie Beach. Have fun!

Groetjes, Vincent

• 26 November 2006 - 08:18

Willie:

He wat super dat je tante bent geworden van Jayden!! gefeliciteerd. ik keek voor het eerst op je site en gelijk leuk bericht. leuk om je foto,s te bekijken!! Hier alles goed, zit nu in Canberra!!
    geniet van jullie avonturen!!
    take care!

love willie

• 26 November 2006 - 15:10

Chantal:

hey meissie van harte gefeliciteerd! ik heb een foto gezien van het mooie mannetje jou mama was komen eten bij ons echt super!dikke kus xxx

• 27 November 2006 - 19:07

Kimiya:

Heeeeey mevrouw tante Joeri!!

Om te beginnen: Van harte gefeliciteerd!!

Ik hoop dat je het nog steeds naar je zin hebt daar!! echt leuk om te lezen wat je allemaal doet daar.. haha en hoe mensen daar aan hun bijnaam komen; smetje??

Hier in Nederland is het koud, nat en sinterklaastijd.. Op het werk is Roy nog steeds niet echt boos geweest en doe ik een poging om minder te klungelen aangezien ik nu de enige ben!! Je mama was nog langs geweest om te eten zoals Chantal al gezegd heeft.. Echt leuk! zij vertelde dat alles goed met je gaat!!

heee nog heeeel veel reisplezierr!!

Kusss Kimiya

• 30 November 2006 - 13:54

Masha John En Jayden:

hi tante Joeri,
    mooi he zo'n menneke! we zullen eens wat nieuwe foto's sturen!
    het is echt super....we slapen wel ietsjes minder maar we hebben er iets heel speciaals voor terug! een heel erg geluks gevoel krijg je ervan en je kan niet ophouden met lachen!
    een hele dikke kus mamma Masha, pappa John en je neefje Jayden

• 03 December 2006 - 16:01

FRanca En Arie:

He Joeri, leuk hoor zo'n klein neefje, ben een beetje laat maar beter laat dan nooit toch. Nou ik lees dat je aan het werken geslagen bent even de pot spekken zeker. Nou de groetjes en dikke kus